Alfa Romeo privatleasing

Alfa Romeo – Stil, klass och körupplevelse.

Fördelar med Alfa Romeo privatleasing genom Leaseonline
Är du intresserad av att privatleasa din nya Alfa Romeo? Vi på Leaseonline erbjuder alla Seats bilmodeller på privatleasing. Vilka är fördelarna med att privatleasa din Alfa Romeo? De är ganska många, exempelvis slipper du att
ta ett billån eller låna på din bostad, oroa dig för vad din bil är värd den dagen du vill sälja den eller oroa dig för vad servicen kostar. Om du väljer att privatleasa din Alfa Romeo genom Leaseonline ingår ALLTID nybilsgaranti, service, vinterhjul, helförsäkring och vägassistans i månadskostnaden. Tryggt, enkelt och bekymmerslöst. Hos Leaseonline beställer du din Alfa Romeo i lugn och direkt på nätet. Enklare än så här blir det inte!

Varför privatleasing genom Leaseonline?
– Nybilsgaranti, service, vinterhjul, helförsäkring och vägassistans
– Du behöver inte oroa dig för oförutsedda kostnader
– Du slipper bekymmer med att sälja bilen privat när det är dags att byta

Vad ingår i månadskostnaden?:
– Omfattande helförsäkring
– Service på auktoriserad bilverkstad
– Vägassistans
– Vinterdäck på aluminiumfälg

Så funkar privatleasing
Privatleasing är enkelt beskrivet en långtidshyra. Det är alltid bilåterförsäljaren som äger bilen efter leasingperioden – vilket innebär att du som leasingtagare aldrig behöver bekymra dig om vad försäljningsvärdet är på bilen när den lämnas tillbaka. Till skillnad mot om du själv äger din bil då servicekostnader, värdeminskning och försäljning tar både pengar och tid i anspråk.
Vi på Leaseonline har valt att inkludera service, försäkring, vägassistans och vinterhjul i månadskostnaden för att du som kund ska få en så heltäckande lösning som möjligt.

Att tänka på vid privatleasing:
Innan du tecknar avtalet bör du fundera på hur många mil du kör per år. Kör du fler mil än vad som står i avtalet kan du bli debiterad en övermilskostnad (kostnaden varierar mellan olika bilmärken och bilmodeller). Tänk även på att sköta om din privatleasingbil som om den vore din egen – läs igenom skötselguiden noga innan du tecknar avtalet. Den förklarar tydligt vad som är normalt respektive onormalt slitage. Vill du bryta avtalet innan avtalsperioden är slut så kan det innebära extra kostnader. Att tänka på vid privatleasing:

– Onormalt slitage. Läs igenom skötselguiden och fråga om något är oklart.
– Övermilspris. Ta reda på kostnaden för bilmodellen du är intresserad av att privatleasa.
– Ingår service, försäkring och vinterhjul i månadskostnaden?
Vi hjälper gärna till
Behöver du hjälp, har frågor eller funderingar så hjälper vi dig gärna. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst.

Telefon: 0200 – 21 03 20

E-post: [email protected]

Alfa Romeo privatleasing

Alfa Romeo – Stil, klass och körupplevelse.

Läs mer

Hitta din nya bil

+Fler alternativ

Hitta din nya bil

+Fler alternativ