Mitsubishi privatleasing och företagsleasing

Mitsubishi är ett av Sveriges mest populära bilmärken med ett brett utbud av bilmodeller att välja bland – både för privatpersoner och företag.

En av våra mest populära bilar från Mitsubishi är Mitsubishi Outlander. Mitsubishi Outlander finns med bensin och dieselmotorer och som laddhybrid (bensin och el). Önskar du en något mindre bil finns Mitsubishi ASX som ett alternativ till den större Mitsubishi Outlander. Båda modellerna är SUV och finns med fyrhjulsdrift som tillval.

Mitsubishi Space Star – småbils-alternativet – är en annan privatleasing-favorit från Mitsubishi. Liten och smidig och perfekt som pendlarbil eller andrabil i familjen.

BMW X5 privatleasing genom leaseonline.se. Allt ingår - beställ online!

Privatleasing inklusive service, försäkring och vinterhjul i månadskostnaden!

Privatleasing är enkelt beskrivet en långtidshyra. Det är alltid bilåterförsäljaren som äger bilen efter leasingperioden – vilket innebär att du som leasingtagare aldrig behöver bekymra dig om vad försäljningsvärdet är på bilen när den lämnas tillbaka. Till skillnad mot om du själv äger din bil då servicekostnader, värdeminskning och försäljning tar både pengar och tid i anspråk. Vi på Leaseonline har valt att inkludera service, försäkring, vägassistans och vinterhjul i månadskostnaden för att du som kund ska få en så heltäckande lösning som möjligt.

Att tänka på vid privatleasing:

Innan du tecknar avtalet bör du fundera på hur många mil du kör per år. Kör du fler mil än vad som står i avtalet kommer du bli debiterad en övermilskostnad (kostnaden varierar mellan olika bilmärken och bilmodeller). Tänk även på att sköta om din privatleasingbil som om den vore din egen – läs igenom skötselguiden noga innan du tecknar avtalet. Den förklarar tydligt vad som är normalt respektive onormalt slitage. Vill du bryta avtalet innan avtalsperioden är slut så kan det innebära extra kostnader. Att tänka på vid privatleasing:

– Onormalt slitage. Läs igenom skötselguiden noga och fråga alltid om något är oklart.
– Övermilspris. Ta reda på kostnaden för bilmodellen du är intresserad av att privatleasa.
– Ingår service, försäkring och vinterhjul i månadskostnaden?

Mitsubishi privatleasing och företagsleasing

Mitsubishi är ett av Sveriges mest populära bilmärken med ett brett utbud av bilmodeller att välja bland – både för privatpersoner och företag.

Många företag väljer leasing på grund av hur enkelt och bekvämt det är – men inte minst för de ekonomiska fördelarna.
När det gäller tjänstebilar är Mitsubishi Outlander PHEV det naturliga valet. 
En riktigt bra laddhybridbil; prisvärd, bekväm, pålitlig och en av Sveriges mest sålda SUV.

Näst därefter kommer Mitsubishi ASX – lillebror till lite större Mitsubishi Outlander. Mitsubishi ASX är en smidig City SUV med massor av kvalitet till ett förmånligt pris. Är ditt företag i behov av transportbilar eller en Pick-up så finns Mitsubishi L200 som ett kostnadseffektivt alternativ.

BMW X5 privatleasing genom leaseonline.se. Allt ingår - beställ online!

Så funkar företagsleasing genom Leaseonline

Leaseonline erbjuder leasing för stora och små företag i form av finansiell leasing, vilket är den traditionella formen för att finansiera företagets fordon. Genom att leasa en en tjänstebil eller transportbil – Leaseonline har ett brett utbud av märken och modeller – så väljer du det enklaste och ofta det mest ekonomiska sättet att finansiera företagets fordon.

Eftersom ditt företag hyr bilen behöver företaget inte binda upp kapital i ett bilinnehav eller belasta företagets övriga säkerheter. Som förare kör du alltid en ny, säker bil och slipper oroa dig för oförutsedda utgifter, värdeminskning och billån. Bindningstiden vid leasing för företag är 24 eller 36 månader.
Läs mer om hur företagsleasing fungerar.

Att tänka på vid företagsleasing:

Leasing är en utmärkt lösning för företag, det är enkelt bekvämt och du har en fast månadskostnad vilket är välkommet för många företagare. Men det finns ett par saker du bör ha i åtanke när du överväger dina valmöjligheter.

– Du binder upp dig. Vill du byta bil innan avtalstiden löper ut innebär det en oförutsedd extra kostnad.

– Amortera klokt och vårda din bil. Har du möjlighet kan det vara klokt att amortera lite extra varje månad. På så sätt har du möjlighet att göra en betydligt bättre förtjänst när du efter leasingperioden ska sälja bilen. På samma sätt är det viktigt att du sköter om bilen. En bli i fint skick efter leasingperioden genererar ett högre försäljningsvärde.

Läs mer

Våra Mitsubishimodeller

Hitta din nya bil

+Fler alternativ

Hitta din nya bil

+Fler alternativ