Hertz och Leaseonline samarbetar kring långtidshyra

Postat den 16 November, 2018

Hertz lanserar nu en ny onlinetjänst för beställning av bilar på långtidshyra till företag med hjälp av plattformen E-CAR Suite från Leaseonline.
“Vi på Hertz ser en kraftigt ökad efterfrågan hos företag som från tid till annan behöver utöka sin bilpark utan risk, ökad administration och långa bindningstider. Leaseonlines kundvänliga plattform förenklar för de kunder som har behov av en flexibel långtidshyra,” säger Niklas Siljeblad, VD på First Rent A Car (Hertz).

“Via vårt samarbete med Leaseonline kan vi hjälpa till att stärka bolagets möjligheter att nå en bred och växande marknad med tjänsten långtidshyra online, en del av Hertz Fleetservices.”
“Leaseonline har bred kompetens inom digital bilförsäljning och har utvecklat E-Car Suite till att bli marknadens kanske bästa plattform för beställning av bilar online,” säger Sverker Andersson, VD på Leaseonline.

“Vi får dagligen förfrågningar om kortare hyr- eller leasingkontrakt än vi kan erbjuda på Leaseonline.se och Hertz erbjuder hyresprodukter som passar dessa kunder perfekt!”
Länk till Hertz nya online-tjänst: boka.hertzfleetservices.se